Paragnost
Zit je vast in je leven? Weet je niet hoe je nu verder moet? Of heb je vragen? Dan kan een paragnost, als Kevin Fledderman, je veel steun bieden. Hij coacht en adviseert je bij het maken van je keuzes. Zo vertelt hij je wat je nu beter wel of niet kunt doen. Hij geeft je meer informatie over bepaalde blokkades, je toekomst en je talenten.

Tijdens een sessie kan Kevin Fledderman je inzicht geven over hoe je je toekomst aan het creëren bent. Hij geeft je informatie over je huidige leven, je verleden en je toekomst. Hij pikt signalen op en vertaalt deze naar woorden. Deze signalen pikt hij op door te pendelen of door het leggen van tarotkaarten. Aan de hand van de uitkomsten, geeft hij je een advies.

Als paragnost en medium heeft Kevin Fledderman een zeer goed ontwikkelde intuitie. Hij maakt contact met jouw energie is helderziend. Deze helderziendheid is zijn zesde zintuig. Het is zeer goed ontwikkeld en door hier gebruik van te maken, komt hij iets over jou en over andere mensen in je omgeving te weten. Tijdens een sessie kan hij je gevoelens, gedachten of je herinneringen opvangen.

Kevin Fledderman is al jarenlang werkzaam als paragnost. Hij is hier dan ook zeer ervaren in. Als je hem bezoekt dan stelt hij je eerst op je gemak. Aangezien hij je van een objectief advies wilt voorzien, stelt hij je niet te veel vragen. Het enige dat hij doet is de juiste signalen oppikken. Aan de hand van deze signalen coacht hij je en geeft hij je adviezen. Als paragnost geeft hij je inzichten om weer aan je toekomst te werken en eindelijk stappen te ondernemen.