Life coach
De meeste mensen hebben het erg druk met werken, sporten, kinderen en het sociale leven. Ze hebben haast geen tijd meer om bij hun eigen leven stil te staan. Heb jij zelf ook het gevoel dat je geleefd wordt en dat je niet het leven leidt dat je graag wil? Wil je het graag wat rustiger aan doen, maar weet je niet zo goed hoe je dat moet doen? Dan kan een life coach, zoals Kevin Fledderman, jou helpen om weer de juiste balans te vinden tussen je werk en je vrije tijd.

Life coach Kevin Fledderman begeleidt je met het creëren van meer evenwicht in je leven. Hij helpt je op weg om een balans te vinden tussen je zakelijke, sociale en persoonlijke leven. Door zijn coachingstraject te volgen, ontdek je wat je echt wil in je leven. Je kunt dan doelgerichte stappen ondernemen om weer gelukkig te worden.

Een life coach helpt je om weer gelukkig te worden Als je niet gelukkig bent dan zit je in een negatieve spiraal. Je bent niet tevreden met je baan, je relatie of je levensstijl. Om hier uit te komen zal je wat zaken in je leven moeten veranderen. Je kunt alleen gelukkig worden als je over voldoende zelfkennis beschikt. Je zult je dus bewust moeten worden wie je bent, wat je kunt en wat je nu echt wil in je leven. Een life coach helpt je hierbij. Je krijgt dan handvatten aangereikt om jezelf stap voor stap te ontplooien en te ontdekken wat je nu echt wil in je leven.

Werk aan een gelukkiger en vrijer leven
Life coach Kevin Fledderman leert jou om zelf weer de regie over je eigen leven te helpen. Hij helpt je op weg om problemen in je relatie, je werk of je sociale leven op te lossen en te voorkomen. Door een aantal coachingsessies bij hem te volgen ontdek je wat je levensdoel of je passie is. Je kunt dan bewuster werken aan een gelukkiger en vrijer leven.