Cursus intuïtieve ontwikkeling
Neem je wel eens beslissingen die je alleen maar meer stress of verlies opleveren en waarvan je achteraf dacht: “Ik wist het eigenlijk wel.”? Dan kan het zinvol zijn om een cursus intuïtieve ontwikkeling te volgen. Hierbij leer je om je intuïtief beter te ontwikkelen en te gebruiken in het dagelijkse leven.

Intuïtie hoort bij je 
Intuïtie is iets dat bij je hoort. Eigenlijk kun je niet zonder. Het wordt gezien als het vermogen waarmee je in contact komt met jouw waarheid en je innerlijke intelligentie. Het is een direct gevoel. Als je bij het maken van een keuze je intuïtie volgt dan neem je een beslissing op je gevoel. Je hoeft er dan niet over na te denken of het te beredeneren. In onze drukke maatschappij zijn er helaas heel veel mensen die hun innerlijke stem negeren en juist keuzes maken die puur op hun verstand zijn gebaseerd. De meeste mensen krijgen hier achteraf dan vaak spijt van. Juist in ons hectische bestaan is het heel belangrijk om je intuïtie te volgen. Deze kan je namelijk de goede weg wijzen en bespaart je veel tijd, energie en stress.

Verbeter je intuitie
Er zijn verschillende manieren om je intuïtie te verbeteren. Zo kun je een cursus intuïtieve ontwikkeling volgen. Deze wordt gegeven door de getrainde professional Kevin Fledderman. Gedurende deze cursus reikt hij je handvatten aan om je intuïtie voortaan beter te gebruiken in het dagelijkse leven.

De cursus intuïtieve ontwikkeling bestaat uit verschillende oefeningen en opdrachten, zoals praktische oefeningen en ontspanningsoefeningen. Zo voer je opdrachten uit waarbij je leert om in- en externe signalen sneller te herkennen en hoe je invloedsfactoren los kunt laten. Daarnaast leer je om je energie beter te scheiden en los te laten en om te aarden met de grond.

Een goede investering
De cursus kun je zien als een bewustwordingsproces waarbij je leert om je meer bewust te worden van wat je voelt en wat je denkt. Hierdoor leer je jezelf steeds beter begrijpen. Je komt er dan achter wat wel en niet bij je past, wat je niet wilt en hoe je jezelf kunt beschermen. Dit kan je in de toekomst veel energie, stress, geld en tijd besparen. De cursus intuïtieve ontwikkeling kun je dan ook zien als een goede investering in je toekomst.

De Intuïtieve Ontwikkelingsdagen beginnen media november.

Zo gauw de locatie bekend is zullen we een aanvang datum prikken

Vanaf media Januari.